Üdvözöljük weboldalunkon!

A fitness-wellness kifejezések nagyon divatosan hangzanak napjainkban, de ennél jóval többet jelentenek. A test fizikai állapotának aktív fejlesztésén túl egészséges életmódot, az egészség megőrzését, jó közérzetet, stressz-mentességet, pihenést, szórakozást is nyújt.

Aligha van olyan férfi és nő, akár fiatal, akár idősebb, aki teljes mértékben elégedett lenne a külalakjával. Egyre többen tesznek is a változásért. A testformáláshoz, a fitt kondícióhoz kínál többféle lehetőséget a Páter-Fit-Well Stúdió.

A páterdombi városrészben 2008-tól működik a Stúdió, családias, tiszta környezetet, illetve ingyenes parkolást kínálva. Női- és férfi fitness terme kiváló minőségű, megbízható cardio- és erőfejlesztő gépekkel (Life Fitness) áll rendelkezésre.Ha valaki bizonytalan, hogy milyen mozgásformára van szüksége? Lehetősége van személyi edző segítségét igénybe venni, hogy az edzés hatékonyabb legyen. Az újonnan érkezőket sem hagyják magukra, a baráti környezetben szakképzett munkatársakhoz fordulhatnak.

Különálló női cardio is szerepel a kínálatban, csak nőknek, ami a testsúlycsökkentő és kondícionáló edzésekre ad lehetőséget.

A 2 szintes épület emeletén található aerobic teremben is mindenki talál kedvére való mozgásformát a könnyű aerobic óráktól az intenzív foglalkozásokig. A stúdió munkatársai igény esetén vállalnak kis csoportok számára fogyókúrás tornákat, de lehetőség van terembérlésre, legyen szó boxról, táncról. Az edzés utáni feltöltődést, regenerálódást szauna biztosítja, ugyanakkor a barnulni vágyóknak is eleget tesznek az EU-s csövekkel rendelkező szoláriumokkal.


A Stúdió szeretettel vár minden 14 év feletti mozogni vágyót, mindazokat, akik a kondíciójukat javítani és megtartani kívánják!


Páter Fit-Well Stúdió, mert mozogni jó!